KOM IN DE KAS

Gastvrije Tuinders

Het tuinbouwgebied van Noordoostpolder is bijzonder door de grote diversiteit aan bedrijven. Er wordt een breed assortiment aan voedsel en sierproducten geteeld.

Om 10.00 uur vindt de opening plaats door de dorpsvoorzitter van Marknesse, Hans Rommens.

Om 15.30 uur is er een productveiling van tuinbouwproducten die door de tuinders van de Noordoostpolder ter beschikking worden gesteld voor een goed doel. Opening en veiling vinden plaats bij Hoogweg Paprikakwekerijen, Nieuwlandseweg 10, Marknesse. (let op: inrijden via Kalenbergerweg, Luttelgeest!)WAAR?

Dit jaar vindt Kom in de Kas plaats in de regio Marknesse. Om nóg meer tegemoet te komen aan variatie voor de bezoekers, hebben wij gekozen voor een grote cirkel rondom Marknesse, in de meest uiteenlopende bedrijven in de glastuinbouw van de Noordoostpolder.

Van frietjes tot aardbeien, paprika's en alles wat daartussen ligt aan bloemen en planten in de prachtige Noordoostpolder. Daar staan wij voor! Zie onder bedrijven welke bedrijven hun deuren openstellen. 

Parkeren kan bij de bedrijven. Parkeren voor Agrico Research is mogelijk bij de omliggende boerderijen. Vandaar rijden er pendelbussen naar Agrico Research. Bezoekers met een invalide parkeerkaart kunnen tot aan de bedrijven rijden. 

Ben je niet in de gelegenheid om tijdens het Kom in de Kas weekend naar de kassen te gaan of wil je niet wachten tot april? Kom dan met een groep of je klas naar de kassen en krijg een privérondleiding van de tuinder. Lees hier alles over deze rondleiding.

Klik hier voor een foto impressie van Kom in de Kas 2017.

Word vrienden met onze facebookpagina, dan blijf je van alle nieuwtjes op de hoogte.

Copyright © Kom in de Kas 2018 - Gerealiseerd door ACF Bentveld Webs & Apps