KOM IN DE KAS

Gastvrije Tuinders

Kom in de Kas is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij de Nederlandse glastuinbouw haar deuren open zet voor het publiek. Op deze dagen kunt u een kijkje nemen bij verschillende glastuinbouwbedrijven. Hierbij kunt u van dichtbij ervaren wat er allemaal gebeurt binnen een glastuinbouwbedrijf. Kom in de Kas is een landelijk evenement en is het grootste landelijke glastuinbouwevenement van Nederland.

Wij als glastuinbouw Noordoostpolder nemen ook elk jaar deel aan Kom in de Kas. De commissie bestaat uit een groep glastuinders uit de Noordoostpolder die zich inzet om het evenement Kom in de Kas in de Noordoostpolder te organiseren. Omdat er binnen de Noordoostpolder verschillende glastuinbouwgebieden zijn (te weten Luttelgeest, Marknesse en Ens), rouleert elk jaar de regio die deelneemt. Jaarlijks trekt onze regio tussen de 5000 en 6000 bezoekers.


WAAR?

Dit jaar vindt Kom in de Kas plaats in de regio Ens. Wij hebben hier 5 bedrijven bereid gevonden om hun deuren voor het publiek open te stellen. De opening vindt plaats door Harald Bouman, burgemeester van de gemeente Noordoostpolder. 

Om 15.30 uur is er een productveiling van tuinbouwproducten die door de tuinders van de Noordoostpolder ter beschikking worden gesteld aan een goed doel. Deze veiling vindt plaats bij kwekerij De Stadsweiden, Enserweg 8 Ens

Alles wat kleur geeft in de wereld wordt geboren in de kassen vol kleurige bloemen en planten in de prachtige Noordoostpolder. Daar staan wij voor! Zie onder bedrijven welke bedrijven hun deuren openstellen. 

Parkeren kan bij de bedrijven. 

Ben je niet in de gelegenheid om tijdens het Kom in de Kas weekend naar de kassen te gaan of wil je niet wachten tot april? Kom dan met een groep of je klas naar de kassen en krijg een privérondleiding van de tuinder. Lees hier alles over deze rondleiding.

Klik hier voor een foto impressie van Kom in de Kas 2018.

Word vrienden met onze facebookpagina, dan blijf je van alle nieuwtjes op de hoogte.

Copyright © Kom in de Kas 2019 - Gerealiseerd door ACF Bentveld Webs & Apps